Islam og sex

Den oprindelige kristnes læres holdning til sex er, at den er syndig og bør begrænses til artens viderførelse. En af kristendommmens søjler er, at det primære formål med sex er reproduktion. Samlejet er kun tænkt som et middel til at viderføre slægten og fortsætte livet på jorden. Det er ikke meningen, at seksualakten skal have noget som helst andet formål. Sex er ikke til for at nydes. ( Det er i øvrigt derfor, den katolske krike er imod prævention og abort – der skal ikke nydes, men produceres hver gang). I kristendommen defineres nydelsen som noget, der ikke har noget at gøre med kroppens trivelse at gøre. Denne kristne seksualopfattelse er i diametral modsætning til den islamiske. Efter islamisk opfattelse er fornægtelse af kroppen ensbetyende med en fornægtelse af ånden, da det biologiske liv er en afspejling af det åndelige. Den fysiske og den åndelige kærlighed går hånd i hånd. Legmet og de sanselige glæder og denne jords nydelser hører til Guds gaver. Den fromme muslim nyder dem med måde og med god samvittighed.
Og kvindens begær anerkendes på lige fod med mænds. Muhammad skal have udtalt: ” ingen blandt jer skal kaste sig over sin hustru som et dyr. Før I indlader jer med jeres hustruer, lad der være kys og ømme ord mellem jer.” Og Ali, der var gift med Muhammads datter Fatima, tillægges følgende udtalelser :” Gud skabte det seksuelle begær i ti dele. Så gav han ni til kvinden og en til manden. ” Bl.a. derfor islam er imod enhver form for kvindeomskærelser, da dette fratager kvinden den seksuelle nydelse.
De muslimske fortolkere pålægger den muslimske mand, at tilfresstille sin kone. de anbefaler, at “han skal komme til hendes mindst hver fjerde nat”, og at ” han tilfredsstiller hende først, før han tilfredsstiller sig selv, da det tager længere tid for hende at blive tilfredsstillet.

(fra ÆRE OG SKAM)

Reklamer

22 kommentarer to “Islam og sex”

 1. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Er der slet ingen grænser for hvad “man” kan finde på for at forsvare islam og dens kvindefjendskhed?

  “Og kvindens begær anerkendes på lige fod med mænds. Muhammad skal have udtalt: ” ingen blandt jer skal kaste sig over sin hustru som et dyr. Før I indlader jer med jeres hustruer, lad der være kys og ømme ord mellem jer.” Og Ali, der var gift med Muhammads datter Fatima, tillægges følgende udtalelser :” Gud skabte det seksuelle begær i ti dele. Så gav han ni til kvinden og en til manden. ” Bl.a. derfor islam er imod enhver form for kvindeomskærelser, da dette fratager kvinden den seksuelle nydelse.”

  “Muhammed skal have udtalt” 😉 Ja, det skulle han meget gerne, men det har han naturligvis ikke. Det er HAM der siger “kvinden er som en ager, gå til hende når som helst I får lyst” – og uanset om hun sidder på en kamel eller er ved at bage brød, så skal hun føje manden øjeblikkeligt, siger Profeten.

  Ali tillægges, – den var i det mindste lidt mere ærlig.
  Islam er IKKE imod enhver form for kvindeomskærelse, tværtimod sagde profeten at mandlig omskæring er tvungen, mens kvinders er påskønnelsesværdigt.

  Det ER jo også muslimske mullaher og imamer som opfordrer til selv den groveste forml, nemlig kønslemlæstelsen. Men fx i Egypten får 98 pct af kvinderne klitoris skåret af, – og NETOP for at de ikke skal få¨nogen nydelse af sex.

  Men “muslimer” kan naturligvis få tingene vendt fuldstændig på hovedet, OG når det passer dem, så kritiserer de Vesten for at gå for meget op i sex, og kvinderne i Vesten for at bolle konstant, – og så når DET passer bedre, så vender de det fuldstændig om.
  “VI” er bare forkerte, uanset om vi står på benene eller på hovedet.

  Hvorfor skulle iøvrigt den “fromme muslim” kun nyde sex med “måde”, hvis det er en gave fra gud, og kvinder har ti gange så meget lyst som mænd, så er det da bare med at komme igang for den mandlige frommert. Han kan jo ikke bare lade sin kvinde ligge og vansmægte.

  Hvis kvinder iøvrigt har ti gange så megen lyst, hvordan kan det så være at det ikke er kvinder der kan gifte sig med ti mænd, og kvinder der kan have ti mandlige veludstyrede slaver? Det ER jo kun Profeten som har 30 mands styrke, som haditter siger, en almindelig man kan jo ikke engang tilfredsstille én muslimsk kvinde, – hvordan kan han så tillade sig at have fire stykker, plus så mange slavinder som det passer ham?

  Ja, der er mange ting at tænke på. Iøvrigt siger muslimske historikere jo at kvinderne i Medina havde ret til at have mange mænd, men DET fik Profeten sat en stopper for.

  Hvad er det forøvrigt for en bog du har snuppet det fra? Det kan vel ikke være Naser Khaders ? 😉

 2. Ulla Lauridsen Says:

  Jeg ved ikke nær så meget om islam som Knud, men jeg véd en ting: alle religioner, der opstiller regler for hvordan mænd skal opføre sig, og hvordan kvinder skal opføre sig, hvordan mænd er, og hvordan kvinder er, de tager fejl. Vi er mennesker, mere ens på tværs af kønnene og mere forskellige indenfor kønnene, og med mulighed for at udvikle os meget anderledes i et moderne samfund end for 1000 år siden.
  Det er faktisk en stor del af grunden til, at jeg er ateist – fordi de religiøse beskrivelser af verden er så fejlagtige.

 3. NBPP Says:

  @knud

  hehe jo det er nasser khaders 😛 men mænd kan kun få fire koner i tilfælde af krig. så når muslimske mænd har fire koner så må de i virkeligheden ikke for de har taget det ud af kontekst.

  I koranen ( 4,3 ) står der bl.a. : “hvis du ikke er er i stand til at behandle dem ens i alle anliggender, skal du kun tage en” og lidt længere henne ( i 4,3) hedder det: ” Du vil aldrig kunne handle ligeligt og retfærdigt mellem kvinder, selvom dette måtte være dit stærkeste ønske”

  så faktisk er flerkoneri IKKE tilladt. sådan har jeg forstået det.

  @ulla
  Ulla det gør dig ikke til en ateist, hvis du ikke høre under en religion. det der gør dig til en ateist er hvis du ikke tror på noget guddommeligt/højere kraft/karma osv.. altså det vi idag vil mene er ren overtro. min far tror godt der er noget mellem himmel og jord, men han hører ikke under en bestemt religion. han siger at han tager det bedste fra alle religioner. religion er menneskeskabt siger han

 4. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Så det VAR Khader, – og alligevel hader mange musimer ham, – good grief.

  Du må have en anden 4:3 end jeg:

  Sura 4 (Kvinderne) vers 3

  Hvis I er bange for, at I ikke kan behandle de forældreløse retfærdigt, så gift jer med de kvinder, I finder for godt: To, tre eller fire. Hvis I er bange for ikke at kunne behandle dem ligeligt, så kun med én, eller de slavinder, I ejer. Dette er det nærmeste til ikke at komme på afveje.

  Og sharia har da også altid godkendt de fire koner og ubegrænsede antal slavinder. Man kan jo heller ikke ligefrem sige at Profeten gik foran med et godt eksempel. Her ville Jeus have været mere relevant?

  Der er intet om at det kun gælder i krig, det er noget apologeter har opfundet i nyere tid, – som så meget andet.

 5. mohammedjawad Says:

  Hmm, hvad med at droppe alle de fancy oversættelser og bruge de mest kendte, nemlig: Yusuf Ali, og MS. shakir?

  men husk http://quran-online.net/

  så kan i Finde maaaaange oversættelser, med kommentarer osv.

 6. Knud Larsen Says:

  @ mohammedjawad

  Fancy oversættelser?

  Den danske er så neutral som den kan blive, OG vælger altid det mildeste udtryk, hvis der er et valg.

  Jeg plejer at tjekke de ti engelske der findes, hvis der er tvivl om noget væsentligt.

  Jeg har ikke bemærket at Ali og Shakir skulle være mere kendte end de andre.

  Hvis muslimer forskede lidt i Koranen, og i det utrolige vanskeligeheder der er med at få hoved eller hale på versene, og det gælder praktisk taget hvert eneste vers. Så ville de nok korse sig 😉 og tænke “hvordan i alverden kunne Allah nedsende noget SÅ fuldstændig hulter til bulter og uforståeligt, selv bare 100 år efter teksterne “kom ned”.

  Flere vers er sat forkert ind, og mange bruger ord som kan betyde én ting og det præcis modsatte.

  Koranen er alt andet end “mubeen” – klar og tydelig.

  Men det der er væsentligt for langt de fleste diskussioner, det er hvad man er blevet nogenlunde *enige* om i de forskellige lovskoler, og hvad muslimer har accepteret gennem århundrederne.

 7. nbpp Says:

  @knud

  hvo’n kan det være at jeg har en anden 4:3 end dig? det kan godt være at nasser har censureret det. men nasser er ikke typen der gør sådan noget.. det tror jeg i hvert fald ikke 🙂

 8. Kimpo Says:

  din tosse 🙂 slettet af nb

 9. Jørgen Says:

  Hvad skrev Kimpo, hvad skrev Kimpo, hvad skrev kimpo, hvad-skrev-kimpo, hvadskrevkimpo, vaskekimpo????

  Arh! Jeg er så NYSGERRIG!!!

  :-p

 10. NBPP Says:

  haha ” vaskekimpo” din tosse.
  han var bare lidt pervers (som altid 😀 ) hehe nu har jeg sikkert gjort dig mere nysgerrig

 11. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Det ser ud som om Khader HAR lagt det man ofte *siger* over i verset? Mystisk.

  Her er dem jeg ellers plejer at tjekke, du kan bruge dem som eksempel på hvor forskelligt man kan tolke et eller klart vers:

  004:003 Khan And if you fear that you shall not be able to deal justly with the orphan-girls, then marry (other) women of your choice, two or three, or four but if you fear that you shall not be able to deal justly (with them), then only one or (the captives and the slaves) that your right hands possess. That is nearer to prevent you from doing injustice.

  004:003 Maulana And if you fear that you cannot do justice to orphans, marry such women as seem good to you, two, or three, or four; but if you fear that you will not do justice, then (marry) only one or that which your right hands possess. This is more proper that you may not do injustice.

  004:003 Pickthal And if ye fear that ye will not deal fairly by the orphans, marry of the women, who seem good to you, two or three or four; and if ye fear that ye cannot do justice (to so many) then one (only) or (the captives) that your right hands possess. Thus it is more likely that ye will not do injustice.

  004:003 Rashad If you deem it best for the orphans, you may marry their mothers – you may marry two, three, or four. If you fear lest you become unfair, then you shall be content with only one, or with what you already have. Additionally, you are thus more likely to avoid financial hardship.

  004:003 Sarwar With respect to marrying widows, if you are afraid of not being able to maintain justice with her children, marry another woman of your choice or two or three or four (who have no children). If you cannot maintain equality with more than one wife, marry only one or your slave-girl. This keeps you from acting against justice.

  004:003 Shakir And if you fear that you cannot act equitably towards orphans, then marry such women as seem good to you, two and three and four; but if you fear that you will not do justice (between them), then (marry) only one or what your right hands possess; this is more proper, that you may not deviate from the right course.

  004:003 Sherali And if you fear that you will not be just in dealing with the orphans, then marry of other women as may be agreeable to you, two, or three, or four; and if you fear you will not be able to do justice, then marry only one or marry what your right hand possess. Thus it is more likely that you will not do injustice.

  004:003 Yusufali If ye fear that ye shall not be able to deal justly with the orphans, Marry women of your choice, Two or three or four; but if ye fear that ye shall not be able to deal justly (with them), then only one, or (a captive) that your right hands possess, that will be more suitable, to prevent you from doing injustice.

 12. Kimpo Says:

  Jeg har glemt det, men jeg kunne aldrig drømme om at være pervers overfor 15-årige muslimske piger 8)

 13. NBPP Says:

  @knud

  tak. hvor har du fundet dem fra? har du hele koranen liggende på din computer? 😀

 14. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Ja, naturligvis 😉

  De der er fra en Word-fil “Parallel Quran”.

  Jeg plejer også at kigge i andre PÅ Nettet, bl.a nogle med tolkninger efter hvert vers.

  Men nu bruger jeg ofte den danske til enkelte vers.

 15. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Formodentlig her jeg oprindeligt har fået den:

  http://www.clay.smith.name/Parallel_Quran.htm

  Min er på 9,8 Mb som “doc-fil”, så det ser rigtigt ud.

 16. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Linket kom vist ikke op?

  http://www.clay.smith.name/Parallel_Quran.htm

 17. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Det ser ud til at bare ét link stopper et indlæg, men DU kan jo se det, går jeg ud fra.

 18. nbpp Says:

  @knud

  ja jeg kan godt se det. men jeg vil også ha’ at andre skal se det. jeg kan ikke rigtig finde ud af det. jeg prøver bare igen..

 19. denkloge Says:

  Svar til nogle af de indlæg, der er blevet lagt ud:

  Nu er det altså ikke Saudi Arabien (eller den arabiske verden for den sags skyld) der er kendt for at være verdens ledende pædofili- og incestsamfund, så… at araberne har sex med piger i den alder de har, har jeg intet personligt imod, idet jeg mener at der er en grund til at pigerne bliver udviklet i den alder de bliver udviklet, nemlig overgangen fra pige til kvinde der kan producere børn.

  Til Ulla vil jeg lige sige omkring de religiøse beskrivelser. Læser man Koranen nøje og følger man den teknologiske udvikling, vil man helt sikkert kunne se paralleler. I den bog er der nedskrevet og forudset begivenheder som intet menneske kunne forudse i det 7- århundrede.

  Menneskets største problem og fjende er: manglende viden…

 20. William Jansen Says:

  @ Den Kloge:

  1) Kan du give 3 eksempler på videnkabelige forudsigelser fra Koranen?
  2) Prøv at klik på mt signatur, og se om den invitation er noget for dig…
  3) En tegneserie siger mere end 1000 ord: http://www.jesusandmo.net/2008/05/01/bang/

 21. Knud Larsen Says:

  @ denkloge

  Så du mener at netop i Saudi Arabien og i Iran og yemen, der bliver piger til *kvinde* når de er 8 år.
  Det lyder utrolig klogt, og det er helt klart at en otteårig er færdig med barndommen, og klar til burka-tiden med sin godt gamle ægtefælle.

  Men du har ret i at menneskets største problem er manglende viden, og det er du jo et glimrende eksempel på.

  Islam forbyder jo brug af fornuften, og som Piet Hein siger så er det jo også “verdens største slag i luften” at appellere til fornuften.

  JEG ville umiddelbart gætte på at du er en “troll” – men er bange for at du er virkelig?

 22. free porn with milf Says:

  What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity regarding unexpected feelings.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: