Jordens syv lag

Ved at undersøge dybden af Jorden og gøre sig umage for at afsløre hemmelighederne af dens interne struktur og komposition, kom videnskabsmændene frem til at indse, at de gamle myter om Jorden er videnskabeligt grundløse. Videnskabsmændene besluttede i det 20 århundrede at Jorden kun består af tre lag. Ved at opdage sfæriskheden af Jorden, foreslog de at dets kugle omfattede tre dele: kernen, skorpen som er meget tynd i forhold til det totale rumfang af Jorden samt en tredje lag i mellem de to kaldes kappen.

Udviklingen af de videnskabelige kendsgerninger

Alligevel holdt tre-lags teorien ikke rigtig langt, forårsaget af de seneste opdagelser i geologi. Målinger og de seneste tests viste at presset af materialet Jordens kerne er vældig og rækker op til tre millioner gange presset på overfladen.

Under sådan et pres transformeres materialet til den faste tilstand, hvilket betyder at kernen af Jorden er fast og er omgivet af ekstreme høje temperaturer. Det betyder også at kernen af Jorden består af to lag og ikke kun et: En fast indre kerne og en flydende ydre kerne.

Udviklede målingsapparater og videnskabsmænd var i stand til at observere en klar forskel mellem de forskellige dele af Jordens indre. Et lager af varme klipper nedenunder skorpen var opdaget, hvilket er (litosfæren). Nedenunder litosfæren er de tre lager forskellige i (tæthed eller massefylde), tryk og temperatur.

Ved at opdage disse lag, fandt videnskabsmændene sig selv opdele Jorden til syv lag og ikke flere. Cut-away figuren viser de tre lag tegnet for at måle i overensstemmelse til de seneste fund af videnskabsmænd. Faktumet at Jorden omfatter syv lag er anerkendt. Det er undervist på universiteter og observeret gennem seismografer samt gennem studering af Jordens magnetiske felt.

Videnskabsmænd fandt også ud af at atomet består af syv lag hvilket bekræfter ensartetheden af skabelsen af hele universet er én; Jorden består af syv lag og hvert atom på den består af 7 lag ligeledes.

Figuren viser Jordens syv lag. Vi bemærker den tynde skorpe, herefter de fire lag af kappen tiltagende gradvist i tykkelse. Det næste er den flydende ydre kerne, derefter den indre faste kerne. De vil alle lægges sammen til syv lagre.

Jordens lag er radikalt forskellige i komposition, tæthed, temperatur og materiel. Følgelig, Jorden kan ikke blive anset for et lag som det var tidligere opfattet. Opfattelsen af de syv lag er relativ ny og eksisterede ikke på samme tid Koranen var røbet. Videnskabsmændene i det 21. århundrede konkluderede at Jorden består af syv lag, men hvad siger Koranen omkring det?

Hvad siger Koranen?

Fortællende om Paradisets og Jordens syv lag, siger Gud i den hellige Koran:

”[Han] Som skabte de syv himle, én over én.” [1]

Og ydermere siger Han :

”Allah er det, Som skabte de syv himle og jorden det samme antal.” [2]

Det første vers taler om to karakteristik af himlene; deres antal, som er syv, og deres opstilling ”én over én” eller ”i lag”. Det andet vers bekendtgør ligheden mellem Jorden og himlene ”og jorden det samme antal”, så som himlene består af syv lag, består jorden identisk af samme lag.

Lad os spekulere over passagen ”én over én”. Det betegner lagringen af Jorden, og det er hvad dagens videnskabsmænd opdagede. Nu kan vi se at Koranen havde bestemt Jordens struktur, som er i lag, og havde også fastsat antallet af disse lag, som er syv. Med andre ord, Koranen havde givet en præcis beskrivelse af Jordens interiør, således det kom før det 21. århundredes videnskabsmænd til at bevise dette faktum. Er dette ikke et strålende mirakel fra Koranen?

Hvad siger Hadith?

Funderende over Hadith (overleveringer) fra Profeten Mohamad (sa), vil vi finde en som holder koncentrerende fast på eksistensen af jordens syv lag ”én over én”. Profeten (sa) sagde:

”Hvem der end behandler (andre) uretfærdigt på størrelse med en spændbredde af jorden, vil han blive omringet af syv jorde.” [3]

Her gav Profeten (sa) en anden karakteristik af lagene, omkransning, ved at sige: ”vil han blive omringet af”, og det er hvordan lagene virkeligt ser ud som; de er koncentriske og hver omringer det, som er nedenunder det.

Spørgsmålet er her:

Er dette ikke en storslået mirakel fra Profeten? Ikke kun at overleveringen fastsætter antallet af Jordens lag, syv, og bestemmer opstillingen af disse lag, men det bærer også en indikation til sfæren af Jorden.

Fra denne artikel finder vi ud af, at den hellige Koran og at Profetens sædvane når disse kendsgerninger om Jorden længe før den moderne videnskab gjorde. Koranen har givet os den præcise beskrivelse af Jordens interne struktur (lag over lag) og havde også givet os det eksakte antal af disse, syv, mens videnskabsmændene brugte lange år af teoretisering og genteoretisere for at komme frem til samme konklusion. Så Eksalteret må Allah blive som sagde i sin hellige Bog:

”Og (også) i jeres egne sjæle. Vil I da ikke se? Og i himlen er jeres ernæring og hvad I har fået forjættelse om.”[4]

Taget fra islam-online.dk

Reklamer

78 kommentarer to “Jordens syv lag”

 1. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Og Profeten levede syv år i Medina (plus tre år)

  Muslimer har syv fingre i alt (plus tre)

  Og året har 700 dage (minus 345)

  Der er 7000 vers i Koranen (minus ca 670)

  I de syv himle sad der SYV personer,- og Jesus sad i himmel nummer to, fordi han trods alt sad der sammen med Helligånden.

  Og ordet “syv” betyder netop 7, dét er et mirakel.

  Gud er kæmpestor, faktisk syv gange så stor, som de fleste går og tror.

  Og vores alle sammens kære forfader var syv gange fire komma to meter høj (30 meter), iflg Profeten.

  I paradis får enhver muslime et telt som er næsten 7000 km langt, dvs iflg Profeten er teltet som fra “Sham” – Syrien og til Yemen, og hver muslim får 7000 tjenere at befale over, dét er også et mirakel.

  Livet er et mirakel, OG det er et mirakel, at nogen vil betale over 170.000 engelske pund for brevet hvori Einstein skriver at religion er “barnlig overtro” og “produktet af menneskelig svaghed” – bemærk venligst syvtallet i beløbet!

  (For interesserede kommer brevet på auktion i London)

  Nu vil jeg slå syv kors for mig (som det hedder ifald NBPP ikke skulle vide det) – og håbe jeg aldrig skal ud med syvtallet (hvis man ved hvad dét betyder)

  I kina er ræven med de syv haler er djævelens skytsånd, og alle dyr har syv sjæle.

  Og nu vil jeg gå ind og kigge på en film med 007.

 2. sorensvendsen Says:

  lol NBPP. Hvorfor har du brug for fjolle-fortolkninger til at tro. Videnskaben har påvist 7 lag i jorden? 🙂 Tja det kommer vel an på hvilke termonologier man vælger at tage i brug. Hvis vi fx tager et kig på wiki’s artikel om strukturen af jorden fremstår der “6 lag”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Structure_of_the_Earth

 3. Jørgen Says:

  @ Knud

  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 4. WilliamJansen Says:

  Sura 13:3: Han er den, der bredte jorden ud og satte urokellige bjerge og floder derpå

  Urokkelige bjerge? Yeah right…!.

  …og mens vi er igang: http://www.jesusandmo.net/2008/05/01/bang/

 5. WilliamJansen Says:

  Sura 13:3: Han er den, der bredte jorden ud og satte urokellige bjerge og floder derpå

  Urokkelige bjerge? Yeah right…!.

 6. WilliamJansen Says:

  …og mens vi er igang: http://www.jesusandmo.net/2008/05/01/bang/

 7. Jørgen Says:

  @ William

  Why, William, is your palsy acting up again? Have a joint; it takes them shakes away, my friend … 😉

 8. Knud Larsen Says:

  @ NBPP

  Her er en hadit med tallet syv, – det må være den der gør at man skifter mellem at sige 70 jomfruer og 72 jomfruer i paradis:

  Bukhari Volume 4, Book 55, Number 635:
  Narrated Abu Huraira:
  The Prophet said, “Solomon (the son of) David said, ‘Tonight I will sleep with seventy ladies each of whom will conceive a child who will be a knight fighting for “GOD’s Cause.’ His companion said, ‘If GOD will.’ But Solomon did not say so; therefore none of those women got pregnant except one who gave birth to a half child.” The Prophet further said, “If the Prophet Solomon had said it (i.e. ‘If GOD will’) he would have begotten children who would have fought in GOD’s Cause.” Shuaib and Ibn Abi Az-Zinad said, “Ninety (women) is more correct (than seventy).”

  Ham med 90 kvinder kan ikke have været en rigtig from muslim?

 9. Knud Larsen Says:

  @

  Og her er en hvor tallet IKKE er syv men kun TO:

  The hellfire complained to Allah, “One part of me is eating the other part.” So, the hellfire was allowed two breaths – one in summer and one in winter. That is how you see the change of seasons

  (Bukhari, Beginning of Creation 2:231).

  Det er sørme godt vi har haditterne og Koranen til at forklare os hvordan verden er indrettet!

 10. mohammed-jawad Tahir Says:

  “Og Profeten levede syv år i Medina (plus tre år)

  Muslimer har syv fingre i alt (plus tre)

  Og året har 700 dage (minus 345)

  Der er 7000 vers i Koranen (minus ca 670)

  I de syv himle sad der SYV personer,- og Jesus sad i himmel nummer to, fordi han trods alt sad der sammen med Helligånden.

  Og ordet “syv” betyder netop 7, dét er et mirakel.”

  Der findes 700, hvoraf de 699 ikke er flabet!

 11. AagePK Says:

  Mennesket består af celler; ingen af dem bliver mere end 7 år gamle, senest da er de døde. Altså er mennesket nyskabt hvert 7. år.

 12. kjgsds Says:

  big balls og nosser

 13. kjgsds Says:

  jeg eeeeeelsker fisk med kage

 14. HamDenKloge Says:

  Jorden er den tredje planet i solsystemet regnet fra Solen og har den største diameter, masse og tæthed af jordplaneterne. Jorden benævnes også Verden, (Jord)kloden samt Tellus efter en romersk gudinde eller Terra efter dens latinske betegnelse.[note 1]
  Som hjemsted for millioner af arter,[2] herunder mennesket, er Jorden det eneste sted i universet, hvor liv vides at forekomme. Planeten blev dannet for 4,54 milliarder år siden,[3][4][5][6] og livet fremkom på dens overflade inden for den første milliard år. Siden da har Jordens biosfære i betydelig grad ændret atmosfæren og andre abiotiske betingelser på planeten, så aerobiske organismer har kunnet udbrede sig. Derved er et ozonlag blevet dannet, som sammen med Jordens magnetfelt blokerer for skadelig stråling og tillader liv på landjorden.[7] Jordens fysiske egenskaber, dens geologiske udvikling og dens kredsløbsbane har således gjort liv muligt i denne lange periode, og betingelser herfor forventes at vedblive i endnu 500 millioner til 1 milliard år, hvorefter biosfæren går til grunde som følge af Solens øgede stråling, og livet på Jorden ophører.[8]
  Lithosfæren (Jordens skorpe og den øvre kappe) er opdelt i adskillige stive segmenter, som kaldes tektoniske plader, der bevæger sig over Jordens overflade i løbet af mange millioner år. Omkring 71 % af overfladen er dækket af oceaner af saltvand, mens resten er kontinenter og øer. Flydende vand er nødvendigt for opretholdelsen af alle kendte former for liv, og det er ikke fundet på overfladen af nogen anden planet.[note 2][note 3] Jordens indre er stadig aktiv og består af en tyk og forholdsvis fast kappe, en flydende ydre kerne, som skaber et magnetfelt, og en fast indre kerne af jern.
  Jorden vekselvirker med andre kloder i det ydre rum, herunder Solen og Månen. I nutiden foretager Jorden et kredsløb om Solen for hver omkring 366,26 gange, den roterer om sin egen akse. Denne tidsperiode er et siderisk år, som svarer til 365,26 dage i soltid.[note 4] Jordens rotationsakse hælder 23,4° i forhold til det plan, som er vinkelret på dens omløbsplan,[9] hvilket bevirker årstidsvariationer på planetens overflade med en periode på et tropisk år (365,24 dage i soltid). Jordens eneste naturlige måne, Månen, som begyndte at kredse om den for omkring 4,53 milliarder år siden, fremkalder tidevand i oceanerne, stabiliserer aksehældningen og nedsætter langsomt planetens rotation. Et bombardement af kometer i Jordens tidlige historie spillede en rolle for oceanernes dannelse.[10] Senere forårsagede nedslag af asteroider betydelige ændringer af omgivelser og betingelser på Jordens overflade.
  Planetens mineraler udgør sammen med produkter fra biosfæren ressourcer, som tillader opretholdelse af en global population af mennesker. Befolkningerne har grupperet sig i omkring 200 uafhængige og selvstændige stater, som vekselvirker med hinanden gennem diplomati, rejser, handel og militære aktioner. De menneskelige kulturer har og har haft mange forskellige syn på planeten, herunder at den personificerer en guddom, at Jorden er flad samt i moderne tid et perspektiv på kloden som et globalt sammenhængende miljø, der kræver indgriben og pasning. Mennesker forlod for første gang planeten i 1961, da Jurij Gagarin nåede det ydre rum.

 15. christian louboutin outlet Says:

  I have to thank you for the efforts you have put in writing this website.

  I’m hoping to see the same high-grade blog posts by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog now 😉

 16. Nadine Says:

  I’d like in order to be able for you to help appreciate the actual initiatives you get written this short article. I hope the same best product from you in the foreseeable future as well. In fact the creative writing abilities has inspired me to begin my very own BlogEngine wewebsite now. Really the running a blog is actually dispersing the wings rapidly. Your own write down can be a good instance of this.

 17. forum.relyonrenton.com Says:

  I have observed that over the course of creating a relationship with real estate
  managers, you’ll be able to get them to understand that, in each and every real estate purchase, a payment is paid. All things considered, FSBO sellers do not “save” the commission payment. Rather, they try to win the commission by means of doing a strong agent’s task.
  In this, they commit their money and time to accomplish, as best they could, the responsibilities of an broker.
  Those tasks include exposing the home by way of marketing, representing the home to willing buyers, developing a sense of buyer
  urgency in order to induce an offer, making arrangement for home inspections, dealing with qualification investigations with the mortgage lender, supervising fixes, and facilitating
  the closing.

 18. boyfriend jean Says:

  Thank you a bunch for sharing this with all of us you really recognise what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my website =). We will have a link alternate arrangement among us!

 19. nike air max Says:

  {
  {I have|I’ve} been {surfing|browsing} online more than {three|3|2|4} hours today, yet I never found any interesting article like yours. {It’s|It is} pretty worth enough for me.
  {In my opinion|Personally|In my view}, if all {webmasters|site owners|website
  owners|web owners} and bloggers made good content as you did, the {internet|net|web} will
  be {much more|a lot more} useful than ever before.|
  I {couldn’t|could not} {resist|refrain from} commenting. {Very well|Perfectly|Well|Exceptionally well} written!|
  {I will|I’ll} {right away|immediately} {take hold of|grab|clutch|grasp|seize|snatch} your {rss|rss
  feed} as I {can not|can’t} {in finding|find|to find} your {email|e-mail} subscription {link|hyperlink} or {newsletter|e-newsletter} service. Do {you have|you’ve} any?
  {Please|Kindly} {allow|permit|let} me {realize|recognize|understand|recognise|know}
  {so that|in order that} I {may just|may|could} subscribe.
  Thanks.|
  {It is|It’s} {appropriate|perfect|the best} time to make some plans for the future and {it is|it’s} time
  to be happy. {I have|I’ve} read this post and if I could I {want to|wish to|desire to} suggest you {few|some} interesting things or {advice|suggestions|tips}. {Perhaps|Maybe} you {could|can} write next articles referring to this article. I {want to|wish to|desire to} read {more|even more} things about it!|
  {It is|It’s} {appropriate|perfect|the best} time
  to make {a few|some} plans for {the future|the longer term|the long run} and {it is|it’s} time to be happy. {I have|I’ve} {read|learn} this {post|submit|publish|put up} and
  if I {may just|may|could} I {want to|wish to|desire
  to} {suggest|recommend|counsel} you {few|some} {interesting|fascinating|attention-grabbing}
  {things|issues} or {advice|suggestions|tips}. {Perhaps|Maybe}
  you {could|can} write {next|subsequent} articles {relating to|referring to|regarding} this article.

  I {want to|wish to|desire to} {read|learn} {more|even more}
  {things|issues} {approximately|about} it!|
  {I have|I’ve} been {surfing|browsing} {online|on-line} {more than|greater than} {three|3} hours {these days|nowadays|today|lately|as of late}, {yet|but} I {never|by no means} {found|discovered} any {interesting|fascinating|attention-grabbing} article like yours. {It’s|It is}
  {lovely|pretty|beautiful} {worth|value|price} {enough|sufficient} for me.
  {In my opinion|Personally|In my view}, if all {webmasters|site owners|website owners|web owners} and bloggers made
  {just right|good|excellent} {content|content material} as
  {you did|you probably did}, the {internet|net|web}
  {will be|shall be|might be|will probably be|can be|will likely be} {much more|a lot
  more} {useful|helpful} than ever before.|
  Ahaa, its {nice|pleasant|good|fastidious} {discussion|conversation|dialogue} {regarding|concerning|about|on the
  topic of} this {article|post|piece of writing|paragraph} {here|at this place} at this {blog|weblog|webpage|website|web site},
  I have read all that, so {now|at this time} me also commenting {here|at this place}.
  |
  I am sure this {article|post|piece of writing|paragraph} has touched all the internet {users|people|viewers|visitors}, its really really
  {nice|pleasant|good|fastidious} {article|post|piece of writing|paragraph} on building up new {blog|weblog|webpage|website|web site}.
  |
  Wow, this {article|post|piece of writing|paragraph} is {nice|pleasant|good|fastidious},
  my {sister|younger sister} is analyzing {such|these|these kinds of} things, {so|thus|therefore}
  I am going to {tell|inform|let know|convey} her.|
  {Saved as a favorite|bookmarked!!}, {I really like|I like|I love} {your blog|your site|your
  web site|your website}!|
  Way cool! Some {very|extremely} valid points! I appreciate you {writing this|penning this} {article|post|write-up} {and the|and also the|plus the} rest of the {site
  is|website is} {also very|extremely|very|also really|really} good.
  |
  Hi, {I do believe|I do think} {this is an excellent|this is a great}
  {blog|website|web site|site}. I stumbledupon it 😉 {I
  will|I am going to|I’m going to|I may} {come back|return|revisit} {once again|yet again} {since I|since i have} {bookmarked|book marked|book-marked|saved as a favorite} it. Money and freedom {is the best|is the greatest} way to change, may you be rich and continue to {help|guide} {other people|others}.|
  Woah! I’m really {loving|enjoying|digging} the template/theme of this {site|website|blog}.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s {very hard|very
  difficult|challenging|tough|difficult|hard} to get that “perfect balance” between {superb usability|user friendliness|usability} and {visual appearance|visual appeal|appearance}.
  I must say {that you’ve|you have|you’ve} done a {awesome|amazing|very good|superb|fantastic|excellent|great} job with this.
  {In addition|Additionally|Also}, the blog loads
  {very|extremely|super} {fast|quick} for me on {Safari|Internet explorer|Chrome|Opera|Firefox}.
  {Superb|Exceptional|Outstanding|Excellent} Blog!|
  These are {really|actually|in fact|truly|genuinely} {great|enormous|impressive|wonderful|fantastic} ideas in {regarding|concerning|about|on the
  topic of} blogging. You have touched some {nice|pleasant|good|fastidious} {points|factors|things} here.
  Any way keep up wrinting.|
  {I love|I really like|I enjoy|I like|Everyone loves} what you guys {are|are usually|tend to be}
  up too. {This sort of|This type of|Such|This kind of} clever work and {exposure|coverage|reporting}!
  Keep up the {superb|terrific|very good|great|good|awesome|fantastic|excellent|amazing|wonderful}
  works guys I’ve {incorporated||added|included} you guys to {|my|our||my personal|my own} blogroll.|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hi|Hello|Hey}! Someone in my {Myspace|Facebook} group shared this {site|website} with us so I came to {give it a look|look it over|take a look|check it out}. I’m definitely {enjoying|loving} the information.
  I’m {book-marking|bookmarking} and will be tweeting this to my followers! {Terrific|Wonderful|Great|Fantastic|Outstanding|Exceptional|Superb|Excellent} blog and {wonderful|terrific|brilliant|amazing|great|excellent|fantastic|outstanding|superb} {style and design|design and style|design}.|
  {I love|I really like|I enjoy|I like|Everyone loves} what you guys {are|are usually|tend to be} up too. {This sort of|This type of|Such|This kind of} clever work and {exposure|coverage|reporting}! Keep up the {superb|terrific|very good|great|good|awesome|fantastic|excellent|amazing|wonderful} works guys I’ve {incorporated|added|included} you guys
  to {|my|our|my personal|my own} blogroll.|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hi|Hello|Hey} would you mind {stating|sharing} which blog platform you’re {working with|using}? I’m {looking|planning|going} to start my own blog {in the near future|soon} but I’m having a {tough|difficult|hard} time {making a decision|selecting|choosing|deciding} between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your {design and style|design|layout} seems different then most blogs and I’m looking for something {completely unique|unique}.
  P.S {My apologies|Apologies|Sorry} for {getting|being} off-topic but I had to ask!
  |
  {Howdy|Hi there|Hi|Hey there|Hello|Hey} would you mind letting me know which {webhost|hosting
  company|web host} you’re {utilizing|working with|using}? I’ve loaded
  your blog in 3 {completely different|different} {internet browsers|web browsers|browsers} and
  I must say this blog loads a lot {quicker|faster} then most.
  Can you {suggest|recommend} a good {internet hosting|web hosting|hosting} provider at a {honest|reasonable|fair} price?
  {Thanks a lot|Kudos|Cheers|Thank you|Many thanks|Thanks}, I appreciate it!
  |
  {I love|I really like|I like|Everyone loves} it {when people|when individuals|when folks|whenever people} {come together|get together} and share {opinions|thoughts|views|ideas}.

  Great {blog|website|site}, {keep it up|continue
  the good work|stick with it}!|
  Thank you for the {auspicious|good} writeup. It in fact was a
  amusement account it. Look advanced to {far|more} added agreeable from you!

  {By the way|However}, how {can|could} we communicate?|
  {Howdy|Hi there|Hey there|Hello|Hey} just wanted to give you a quick heads up.
  The {text|words} in your {content|post|article} seem to be running off the
  screen in {Ie|Internet explorer|Chrome|Firefox|Safari|Opera}.
  I’m not sure if this is a {format|formatting} issue or something to do with {web browser|internet browser|browser} compatibility but I {thought|figured} I’d post to let
  you know. The {style and design|design and style|layout|design} look great though!
  Hope you get the {problem|issue} {solved|resolved|fixed} soon.
  {Kudos|Cheers|Many thanks|Thanks}|
  This is a topic {that is|that’s|which is} {close to|near to} my heart… {Cheers|Many thanks|Best wishes|Take care|Thank you}! {Where|Exactly where} are your contact details though?|
  It’s very {easy|simple|trouble-free|straightforward|effortless} to find out any {topic|matter} on {net|web} as compared to {books|textbooks}, as I found this {article|post|piece of writing|paragraph} at
  this {website|web site|site|web page}.|
  Does your {site|website|blog} have a contact page?

  I’m having {a tough time|problems|trouble} locating it but, I’d like to {send|shoot} you an {e-mail|email}.
  I’ve got some {creative ideas|recommendations|suggestions|ideas} for your blog you might be interested in hearing. Either way, great {site|website|blog} and I look forward to seeing it {develop|improve|expand|grow} over time.|
  {Hola|Hey there|Hi|Hello|Greetings}! I’ve been {following|reading}
  your {site|web site|website|weblog|blog} for {a long time|a while|some time} now and finally got the {bravery|courage} to go ahead
  and give you a shout out from {New Caney|Kingwood|Huffman|Porter|Houston|Dallas|Austin|Lubbock|Humble|Atascocita} {Tx|Texas}!
  Just wanted to {tell you|mention|say} keep up the {fantastic|excellent|great|good} {job|work}!
  |
  Greetings from {Idaho|Carolina|Ohio|Colorado|Florida|Los angeles|California}!
  I’m {bored to tears|bored to death|bored} at work so I decided to {check out|browse} your {site|website|blog} on my iphone during lunch break. I {enjoy|really like|love} the {knowledge|info|information} you {present|provide} here and can’t wait to take a look when
  I get home. I’m {shocked|amazed|surprised} at how {quick|fast} your blog loaded on my {mobile|cell phone|phone} .. I’m
  not even using WIFI, just 3G .. {Anyhow|Anyways}, {awesome|amazing|very good|superb|good|wonderful|fantastic|excellent|great} {site|blog}!
  |
  Its {like you|such as you} {read|learn} my {mind|thoughts}!
  You {seem|appear} {to understand|to know|to grasp} {so much|a lot} {approximately|about} this, {like you|such as you} wrote the {book|e-book|guide|ebook|e book} in it
  or something. {I think|I feel|I believe} {that you|that you simply|that you
  just} {could|can} do with {some|a few} {%|p.c.|percent} to {force|pressure|drive|power} the message {house|home} {a bit|a little bit}, {however|but} {other than|instead of} that, {this is|that is} {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} blog. {A great|An excellent|A fantastic} read. {I’ll|I will} {definitely|certainly} be back.|
  I visited {multiple|many|several|various} {websites|sites|web sites|web pages|blogs} {but|except|however} the audio {quality|feature} for audio songs {current|present|existing} at this {website|web site|site|web page} is {really|actually|in fact|truly|genuinely} {marvelous|wonderful|excellent|fabulous|superb}.|
  {Howdy|Hi there|Hi|Hello}, i read your blog {occasionally|from time to time} and i own a similar one and i was just {wondering|curious} if you get a lot of spam {comments|responses|feedback|remarks}? If so how do you {prevent|reduce|stop|protect against} it, any plugin or anything you can {advise|suggest|recommend}? I get so much lately it’s driving me {mad|insane|crazy} so any {assistance|help|support} is very much appreciated.|
  Greetings! {Very helpful|Very useful} advice {within this|in this particular} {article|post}! {It is the|It’s the} little changes {that make|which will make|that produce|that will make} {the biggest|the largest|the greatest|the most important|the most significant} changes. {Thanks a lot|Thanks|Many thanks} for sharing!|
  {I really|I truly|I seriously|I absolutely} love {your blog|your site|your website}.. {Very nice|Excellent|Pleasant|Great} colors & theme. Did you {create|develop|make|build} {this website|this site|this web site|this amazing site} yourself? Please reply back as I’m {looking to|trying to|planning to|wanting to|hoping to|attempting to} create {my own|my very own|my own personal} {blog|website|site} and {would like to|want to|would love to} {know|learn|find out} where you got this from or {what the|exactly what the|just what the} theme {is called|is named}. {Thanks|Many thanks|Thank you|Cheers|Appreciate it|Kudos}!|
  {Hi there|Hello there|Howdy}! This {post|article|blog post} {couldn’t|could not} be written {any better|much better}! {Reading through|Looking at|Going through|Looking through} this {post|article} reminds me of my previous roommate! He {always|constantly|continually} kept {talking about|preaching about} this. {I will|I’ll|I am going to|I most certainly will} {forward|send} {this article|this information|this post} to him. {Pretty sure|Fairly certain} {he will|he’ll|he’s going to} {have a good|have a very good|have a great} read. {Thank you for|Thanks for|Many thanks for|I appreciate you for} sharing!|
  {Wow|Whoa|Incredible|Amazing}! This blog looks {exactly|just} like my old one! It’s on a {completely|entirely|totally} different {topic|subject} but it has pretty much the same {layout|page layout} and design. {Excellent|Wonderful|Great|Outstanding|Superb} choice of colors!|
  {There is|There’s} {definately|certainly} {a lot to|a great deal to} {know about|learn about|find out about} this {subject|topic|issue}. {I like|I love|I really like} {all the|all of the} points {you made|you’ve made|you have made}.|
  {You made|You’ve made|You have made} some {decent|good|really good} points there. I {looked|checked} {on the internet|on the web|on the net} {for more info|for more information|to find out more|to learn more|for additional information} about the issue and found {most individuals|most people} will go along with your views on {this website|this site|this web site}.|
  {Hi|Hello|Hi there|What’s up}, I {log on to|check|read} your {new stuff|blogs|blog} {regularly|like every week|daily|on a regular basis}. Your {story-telling|writing|humoristic} style is {awesome|witty}, keep {doing what you’re doing|up the good work|it up}!|
  I {simply|just} {could not|couldn’t} {leave|depart|go away} your {site|web site|website} {prior to|before} suggesting that I {really|extremely|actually} {enjoyed|loved} {the standard|the usual} {information|info} {a person|an individual} {supply|provide} {for your|on your|in your|to your} {visitors|guests}? Is {going to|gonna} be {back|again} {frequently|regularly|incessantly|steadily|ceaselessly|often|continuously} {in order to|to} {check up on|check out|inspect|investigate cross-check} new posts|
  {I wanted|I needed|I want to|I need to} to thank you for this {great|excellent|fantastic|wonderful|good|very good} read!! I {definitely|certainly|absolutely} {enjoyed|loved} every {little bit of|bit of} it. {I have|I’ve got|I have got} you {bookmarked|book marked|book-marked|saved as a favorite} {to check out|to look at} new {stuff you|things you} post…|
  {Hi|Hello|Hi there|What’s up}, just wanted to {mention|say|tell you}, I {enjoyed|liked|loved} this {article|post|blog post}. It was {inspiring|funny|practical|helpful}. Keep on posting!|
  I {{leave|drop|{write|create}} a {comment|leave a response}|drop a {comment|leave a response}|{comment|leave a response}} {each time|when|whenever} I {appreciate|like|especially enjoy} a {post|article} on a {site|{blog|website}|site|website} or {I have|if I have} something to {add|contribute|valuable to contribute} {to the discussion|to the conversation}. {It is|Usually it is|Usually it’s|It’s} {a result of|triggered by|caused by} the {passion|fire|sincerness} {communicated|displayed} in the {post|article} I {read|looked at|browsed}. And {on|after} this {post|article} Jordens syv lag | NBPP’s Weblog. I {{was|was actually} moved|{was|was actually} excited} enough to {drop|{leave|drop|{write|create}}|post} a {thought|{comment|{comment|leave a response}a response}} {:-P|:)|;)|;-)|:-)} I {do have|actually do have} {{some|a few} questions|a couple of questions|2 questions} for you {if you {don’t|do not|usually do not|tend not to} mind|if it’s {allright|okay}}. {Is it|Could it be} {just|only|simply} me or {do|does it {seem|appear|give the impression|look|look as if|look like} like} {some|a few} of {the|these} {comments|responses|remarks} {look|appear|come across} {like they are|as if they are|like} {coming from|written by|left by} brain dead {people|visitors|folks|individuals}? 😛 And, if you are {posting|writing} {on|at} {other|additional} {sites|social sites|online sites|online social sites|places}, {I’d|I would} like to {follow|keep up with} {you|{anything|everything} {new|fresh} you have to post}. {Could|Would} you {list|make a list} {all|every one|the complete urls} of {your|all your} {social|communal|community|public|shared} {pages|sites} like your {twitter feed, Facebook page or linkedin profile|linkedin profile, Facebook page or twitter feed|Facebook page, twitter feed, or linkedin profile}?|
  {Hi there|Hello}, I enjoy reading {all of|through} your {article|post|article post}. I {like|wanted} to write a little comment to support you.|
  I {always|constantly|every time} spent my half an hour to read this {blog|weblog|webpage|website|web site}’s {articles|posts|articles or reviews|content} {everyday|daily|every day|all the time} along with a {cup|mug} of coffee.|
  I {always|for all time|all the time|constantly|every time} emailed this {blog|weblog|webpage|website|web site} post page to all my {friends|associates|contacts}, {because|since|as|for the reason that} if like to read it {then|after that|next|afterward} my {friends|links|contacts} will too.|
  My {coder|programmer|developer} is trying to {persuade|convince} me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the {expenses|costs}. But he’s tryiong none the less. I’ve been using {Movable-type|WordPress} on {a number of|a variety of|numerous|several|various} websites for about a year and am {nervous|anxious|worried|concerned} about switching to another platform. I have heard {fantastic|very good|excellent|great|good} things about blogengine.net. Is there a way I can {transfer|import} all my wordpress {content|posts} into it? {Any kind of|Any} help would be {really|greatly} appreciated!|
  {Hello|Hi|Hello there|Hi there|Howdy|Good day}! I could have sworn I’ve {been to|visited} {this blog|this web site|this website|this site|your blog} before but after {browsing through|going through|looking at} {some of the|a few of the|many of the} {posts|articles} I realized it’s new to me. {Anyways|Anyhow|Nonetheless|Regardless}, I’m {definitely|certainly} {happy|pleased|delighted} {I found|I discovered|I came across|I stumbled upon} it and I’ll be {bookmarking|book-marking} it and checking back {frequently|regularly|often}!|
  {Terrific|Great|Wonderful} {article|work}! {This is|That is} {the type of|the kind of} {information|info} {that are meant to|that are supposed to|that should} be shared {around the|across the} {web|internet|net}. {Disgrace|Shame} on {the {seek|search} engines|Google} for {now not|not|no longer} positioning this {post|submit|publish|put up} {upper|higher}! Come on over and {talk over with|discuss with|seek advice from|visit|consult with} my {site|web site|website} . {Thank you|Thanks} =)|
  Heya {i’m|i am} for the first time here. I {came across|found} this board and I find It {truly|really} useful & it helped me out {a lot|much}. I hope to give something back and {help|aid} others like you {helped|aided} me.|
  {Hi|Hello|Hi there|Hello there|Howdy|Greetings}, {I think|I believe|I do believe|I do think|There’s no doubt that} {your site|your website|your web site|your blog} {might be|may be|could be|could possibly be} having {browser|internet browser|web browser} compatibility {issues|problems}. {When I|Whenever I} {look at your|take a look at your} {website|web site|site|blog} in Safari, it looks fine {but when|however when|however, if|however, when} opening in {Internet Explorer|IE|I.E.}, {it has|it’s got} some overlapping issues. {I just|I simply|I merely} wanted to {give you a|provide you with a} quick heads up! {Other than that|Apart from that|Besides that|Aside from that}, {fantastic|wonderful|great|excellent} {blog|website|site}!|
  {A person|Someone|Somebody} {necessarily|essentially} {lend a hand|help|assist} to make {seriously|critically|significantly|severely} {articles|posts} {I would|I might|I’d} state. {This is|That is} the {first|very first} time I frequented your {web page|website page} and {to this point|so far|thus far|up to now}? I {amazed|surprised} with the {research|analysis} you made to {create|make} {this actual|this particular} {post|submit|publish|put up} {incredible|amazing|extraordinary}. {Great|Wonderful|Fantastic|Magnificent|Excellent} {task|process|activity|job}!|
  Heya {i’m|i am} for {the primary|the first} time here. I {came across|found} this board and I {in finding|find|to find} It {truly|really} {useful|helpful} & it helped me out {a lot|much}. {I am hoping|I hope|I’m hoping} {to give|to offer|to provide|to present} {something|one thing} {back|again} and {help|aid} others {like you|such as you} {helped|aided} me.|
  {Hello|Hi|Hello there|Hi there|Howdy|Good day|Hey there}! {I just|I simply} {would like to|want to|wish to} {give you a|offer you a} {huge|big} thumbs up {for the|for your} {great|excellent} {info|information} {you have|you’ve got|you have got} {here|right here} on this post. {I will be|I’ll be|I am} {coming back to|returning to} {your blog|your site|your website|your web site} for more soon.|
  I {always|all the time|every time} used to {read|study} {article|post|piece of writing|paragraph} in news papers but now as I am a user of {internet|web|net} {so|thus|therefore} from now I am using net for {articles|posts|articles or reviews|content}, thanks to web.|
  Your {way|method|means|mode} of {describing|explaining|telling} {everything|all|the whole thing} in this {article|post|piece of writing|paragraph} is {really|actually|in fact|truly|genuinely} {nice|pleasant|good|fastidious}, {all|every one} {can|be able to|be capable of} {easily|without difficulty|effortlessly|simply} {understand|know|be aware of} it, Thanks a lot.|
  {Hi|Hello} there, {I found|I discovered} your {blog|website|web site|site} {by means of|via|by the use of|by way of} Google {at the same time as|whilst|even as|while} {searching for|looking for} a {similar|comparable|related} {topic|matter|subject}, your {site|web site|website} {got here|came} up, it {looks|appears|seems|seems to be|appears to be like} {good|great}. {I have|I’ve} bookmarked it in my google bookmarks.
  {Hello|Hi} there, {simply|just} {turned into|became|was|become|changed into} {aware of|alert to} your {blog|weblog} {thru|through|via} Google, {and found|and located} that {it is|it’s} {really|truly} informative. {I’m|I am} {gonna|going to} {watch out|be careful} for brussels. {I will|I’ll} {appreciate|be grateful} {if you|should you|when you|in the event you|in case you|for those who|if you happen to} {continue|proceed} this {in future}. {A lot of|Lots of|Many|Numerous} {other folks|folks|other people|people} {will be|shall be|might be|will probably be|can be|will likely be} benefited {from your|out of your} writing. Cheers!|
  {I am|I’m} curious to find out what blog {system|platform} {you have been|you happen to be|you are|you’re} {working with|utilizing|using}? I’m {experiencing|having} some {minor|small} security {problems|issues} with my latest {site|website|blog} and {I would|I’d} like to find something more {safe|risk-free|safeguarded|secure}. Do you have any {solutions|suggestions|recommendations}?|
  {I am|I’m} {extremely|really} impressed with your writing skills {and also|as well as} with the layout on your {blog|weblog}. Is this a paid theme or did you {customize|modify} it yourself? {Either way|Anyway} keep up the {nice|excellent} quality writing, {it’s|it is} rare to see a {nice|great} blog like this one {these days|nowadays|today}.|
  {I am|I’m} {extremely|really} {inspired|impressed} {with your|together with your|along with your} writing {talents|skills|abilities} {and also|as {smartly|well|neatly} as} with the {layout|format|structure} {for your|on your|in your|to your} {blog|weblog}. {Is this|Is that this} a paid {subject|topic|subject matter|theme} or did you {customize|modify} it {yourself|your self}? {Either way|Anyway} {stay|keep} up the {nice|excellent} {quality|high quality} writing, {it’s|it is} {rare|uncommon} {to peer|to see|to look} a {nice|great} {blog|weblog} like this one {these days|nowadays|today}..|
  {Hi|Hello}, Neat post. {There is|There’s} {a problem|an issue} {with your|together with your|along with your} {site|web site|website} in {internet|web} explorer, {may|might|could|would} {check|test} this? IE {still|nonetheless} is the {marketplace|market} {leader|chief} and {a large|a good|a big|a huge} {part of|section of|component to|portion of|component of|element of} {other folks|folks|other people|people} will {leave out|omit|miss|pass over} your {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} writing {due to|because of} this problem.|
  {I’m|I am} not sure where {you are|you’re} getting your {info|information}, but {good|great} topic. I needs to spend some time learning {more|much more} or understanding more. Thanks for {great|wonderful|fantastic|magnificent|excellent} {information|info} I was looking for this {information|info} for my mission.|
  {Hi|Hello}, i think that i saw you visited my {blog|weblog|website|web site|site} {so|thus} i came to “return the favor”.{I am|I’m} {trying to|attempting to} find things to {improve|enhance} my {website|site|web site}!I suppose its ok to use {some of|a few of} your ideas!!\

 20. run Says:

  I relish, lead to I discovered exactly what I was taking a look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 21. sis Says:

  I was recommended this website by means of my cousin. I’m now not certain whether or not this publish is written by means of him as nobody else realize such detailed about my trouble. You’re amazing! Thank you!

 22. Wilhemina Says:

  Hello to every single one, it’s in fact a good for me to pay a quick visit this web site, it consists of important Information.

 23. ter Says:

  Woah this weblog is fantastic i love studying your posts. Keep up the good work! You know, many persons are searching round for this info, you can help them greatly.

 24. cof Says:

  Wow, wonderful blog format! How long have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content material!

 25. salad Says:

  Excellent points altogether, you simply won a brand new reader. What would you recommend in regards to your post that you just made a few days ago? Any certain?

 26. プラダ Says:

  Hello, i believe that i noticed you visited my web site so
  i got here to go back the desire?.I’m trying to in finding issues to enhance my site!I assume its good enough to make use of a few of your ideas!!

 27. Photovoltaic Calculator Says:

  We also came into the spotlight when it set up a small waste-to-energy plant last year at the
  Earth Summit, they’ll need to come prepared to show how quickly our society is changing. I mean margins are not, in the United States versus gas prices around the world.

 28. ful Says:

  Fantastic points altogether, you simply won a new reader. What might you recommend about your submit that you made a few days in the past? Any certain?

 29. click here to find out more Says:

  I’m no longer positive the place you’re getting your info, however good topic.
  I must spend a while studying much more or working out more.
  Thank you for excellent information I used to be on the lookout for
  this info for my mission.

 30. Rosaria Says:

  I’m not that much of a online reader to be honest
  but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. Cheers

 31. Latest Mobile Games News Says:

  This piece of writing is in fact a good one it helps new internet users, who are wishing for blogging.

 32. Mohammed Says:

  Somebody essentially assist to make seriously articles I would state. This is the very first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this actual publish amazing. Magnificent activity!

 33. Cherilyn Says:

  Good information. Lucky me I discovered your blog by chance (stumbleupon).
  I have bookmarked it for later!

 34. gold forex trading system Says:

  Hi, i believe that i saw you visited my site thus i came to go
  back the choose?.I’m trying to to find issues to enhance my
  web site!I guess its adequate to use some of your ideas!!

 35. whey protein Says:

  It’s really a great and helpful piece of information. I am satisfied that you simply shared
  this helpful information with us. Please keep us informed
  like this. Thanks for sharing.

 36. of Says:

  If you would like to increase your knowledge just keep
  visiting this website and be updated with the latest gossip posted here.

 37. sex nung lon Says:

  Excellent site. Plenty of helpful information here.
  I’m sending it to a few pals ans also sharing in delicious.
  And naturally, thanks on your effort!

 38. Concepcion Guest Says:

  Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 39. Shoshana Bruche Says:

  Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 40. Junior Macmillan Says:

  I got this web site from my buddy who informed me regarding this web site and at the moment this time I am browsing this web site and reading very informative articles or reviews at this time.

 41. Brandy Bettis Says:

  Remarkable! Its truly amazing article, I have got much clear idea on the topic of from this post.

 42. Bernie Easty Says:

  An impressive share! I have just forwarded this onto a coworker who was conducting a little research on this. And he actually bought me breakfast because I discovered it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this topic here on your web site.

 43. Marissa Hetherington Says:

  Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 44. Jerrold Barron Says:

  I do not even know the way I stopped up here, but I thought this post used to be great. I don’t know who you are however certainly you are going to a well-known blogger for those who aren’t already. Cheers!

 45. Annie Walder Says:

  What’s up, every time i used to check web site posts here early in the daylight, because i love to gain knowledge of more and more.

 46. Delmar Don Says:

  If you desire to take a good deal from this article then you have to apply such methods to your won blog.

 47. Steven Chiodo Says:

  I was recommended this website via my cousin. I’m not positive whether this submit is written by way of him as no one else recognise such distinct about my problem. You’re wonderful! Thank you!

 48. Jasper Weingarth Says:

  Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely great. I actually like what you have acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a wonderful web site.

 49. Kristal Telfer Says:

  You actually make it appear so easy along with your presentation but I to find this matter to be actually something that I think I might never understand. It seems too complex and very broad for me. I am having a look ahead in your subsequent post, I’ll try to get the dangle of it!

 50. Ingrid Damico Says:

  Undeniably imagine that that you stated. Your favourite justification seemed to be on the web the simplest thing to bear in mind of. I say to you, I certainly get annoyed even as other folks think about concerns that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the highest and outlined out the entire thing without having side-effects , folks could take a signal. Will likely be again to get more. Thanks

 51. Debra Chester Says:

  Currently it looks like Expression Engine is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 52. Archie Trombley Says:

  It’s actually a nice and useful piece of information. I am satisfied that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 53. Shasta McGovern Says:

  Very great post. I just stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve truly loved surfing around your weblog posts. After all I will be subscribing to your feed and I’m hoping you write again soon!

 54. Julie Douglass Says:

  Hello colleagues, nice article and good urging commented at this place, I am really enjoying by these.

 55. Guillermo Lamothe Says:

  Thanks , I have just been searching for information approximately this topic for a long time and yours is the best I have discovered till now. However, what in regards to the conclusion? Are you certain concerning the source?

 56. Candelaria Keith Says:

  I am truly thankful to the holder of this web page who has shared this wonderful piece of writing at at this time.

 57. Pablo Sedgwick Says:

  Thanks for finally writing about >Jordens syv lag | NBPP’s Weblog <Loved it!

 58. Kayleigh Monds Says:

  This information is worth everyone’s attention. When can I find out more?

 59. Dianne Carmack Says:

  With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any methods to help stop content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 60. Scotty Cawthorn Says:

  Hi to all, since I am really eager of reading this webpage’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant information.

 61. Josie Laborde Says:

  Hiya! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share. With thanks!

 62. Mickie Steffey Says:

  I am in fact grateful to the owner of this website who has shared this enormous paragraph at at this place.

 63. Emilio Lemos Says:

  Great information. Lucky me I found your site by chance (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later!

 64. Brandon Geach Says:

  It’s actually a great and useful piece of info. I’m glad that you simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 65. Torri Peacock Says:

  I have read so many posts regarding the blogger lovers but this article is actually a nice paragraph, keep it up.

 66. Christiane Ouellette Says:

  Do you have any video of that? I’d love to find out more details.

 67. Bennie Midgette Says:

  What’s up, this weekend is nice in favor of me, for the reason that this time i am reading this impressive informative post here at my residence.

 68. Karine Scrymgeour Says:

  If some one desires to be updated with most up-to-date technologies afterward he must be go to see this site and be up to date everyday.

 69. Consumo de electrodomesticos en alcorcon Says:

  Acaba de cumplir 1 año de la adquisición del aparato y hace poco recibí un correo de Inouttv diciendo que si quería mantener los servicios tenía que pagar 35 euros al año. Si no pagas, no es solo que no tengas una guia al último detalle, ni que no puedas alquilar películas con el servicio butaca, sino que te capan” las funciones de tu pvr de forma arbitraria para forzarte al pago. Antes de adquirir el aparato, en la publicidad de la web de siemens, de inouttv y de redcoon, nadie avisaba que me comprometía a pagar una cantidad al año. Desde Minimoka inauguramos este capítulo de nuestra historia con una nueva web que aspira a convertirse en un refugio para los más cafeteros.

 70. Reparacion Electrodomesticos Collado Villalba Says:

  Creo sinceramente que la calidad de una marca no se mide solo por el buen funcionamiento de sus electrodomésticos sino también por la calidad de asistencia humana cuando te encuentras ante situaciones de tanta impotencia como verte sin nevera ni congelador durante cinco días y la comida poniéndose mala. Ademas , no sirven repuestos a otras empresas , por lo que te ves obligado a llamarles a ellos para que te vengan a casa a atracar. Deja de funcionar y viene el técnico y dice que es porque el enchufe está mal y por eso no conectan bien las dos fases (?). De esto hace 12 días y en el servicio técnico no hay forma de hablar con ellos. Posterior a la reparación de la frigorífico, tendrá una garantía de TRES MESES.

 71. reparacion energetica calentador electrico Says:

  El servicio tecnico ha venido 3 veces a casa…la 1a vez recien comprado cambiaron el danper pero la nevera ha continuado haciendo ruidos ininterrumpidamente hasta el punto q no se puede cenar en familia en la cocina la cuestion es q el servicio trcnico dice q es normal…donde compre la nevera me dicen q puedo cambiarla por otra Siemens modelo KG36NXI42 que es de 37 decibelios.

 72. lista de electrodomesticos y su historia Says:

  Le garantizamos el mejor servicio posible en todas nuestras llamadas y atención al cliente en sus averias, adaptándonos a su horario. Todas las reparaciones realizadas por nuestro Servicio técnico cuentan con una GARANTIA 3 MESES, periodo por el cual garantizamos todos nuestros servicios de reparación. Reparación de lavadoras y secadoras Siemens, reparación de frigoríficos y congeladores Siemens, reparación de pequeños electrodomésticos Siemens, reparación de aparatos de cocina Siemens, reparación de lavabajillas Siemens.

 73. reparación de aire acondicionado madrid Says:

  Hace treinta años, en 1979, el flamante secretario general del PP en Valencia escribió una carta rigurosamente abominable al ‘Diario de Noticias’, en la que negaba el Holocausto, acusaba a los judíos de inventárselo… Léanla aquí La publicación de esta misiva sería un acto delictivo en Alemania, aunque seguramente su último párrafo despertará alguna indulgencia entre la izquierda española, que ha repetido mucho el argumento.

 74. Reparacion de vitroceramicas madrid Says:

  Me compré una vgn fz240e hace 6meses sí la use 2 completos es mucho,cometí el error de pasarla de xp a w7,desde ahí siempre tiene un problema se apaga sola,y la mayoría de los driver no se consiguen,la webcam no se recuperó más,para mejor ahora no se la vendo a nadie,y en uruguay creo q no tenemos servicio técnico. Ojo, el servicio técnico de Sony Vaio en Santa Cruz, Bolivia, trabaja con la misma gente, al parecer, que en cualquier mercado lugar de la ciudad.

 75. Componentes madrid rowenta Says:

  Pero lo más importante es que existe una cultura de trato al cliente extendida entre todos los miembros del Servicio BSH al Cliente: operamos en el mercado con marcas fuertes, de prestigio, como Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff, Ufesa y Balay; ofrecemos electrodomésticos de alta eficiencia energética y nuestro objetivo es proporcionar una atención fiable, cercana y segura a quienes han confiado en nosotros”.

 76. ranking de historia de electrodomesticos Says:

  Importante empresa de tecnologia requiere personal masculino entre los 18 y 35 años para el cargo de Promotor de ventas en el area de electrodomesticos Linea Blanca, debe tener disponibilidad de tiempo completo y con experiencia minima de 6 meses en el campo. Nos encontramos en la búsqueda de un Asesor de Servicio para formar parte del plantel de Posventa de un importante Concesionario Oficial Ford.

 77. Wen Varajas Says:

  Uno de nuestros consejos finales para que realices en casa es utilizar un poco de lubricante en la parte trasera de tu Lavadoras, específicamente en el eje del motor, puedes utilizar un pañito seco para que logres remover de forma radical las pelusas que pueden haber acumuladas aquí. Siempre realizaremos cualquier servicio con rapidez y fiabilidad, y a los precios más asequibles que podrá encontrar en el mercado.

 78. 引っ越しの送料、いくらぐらい? Says:

  引っ越し価格の見積もりがあがったらその送料を見て検討するのですがニ、三社程度から引っ越しの見積もりを提示してもらうことで、同じような内容であっても金額の差がどんなもんかレベルをチェックすることができますし、値段に差異がなくてもサービスの差異を理解することができますから引越しの見積をしてもらえば格安げコストパフォーマンスのいい引っ越運送サービスに頼むことができます。

  引っ越の見積をしてもらったらできれば他にも数社に引っ越の見積を依頼してひっこしの見積りを比較してみるのがうまいやり方です。ひっこしの見積をして見比べてみると費用ではどこのひっこし業者が安くて、質はどこの引っ越し業者がおすすめんなのかということが鮮明に知ることができると考えます。ですからひっこしの見積りをやってもらってそれで完了というわけではなくて引っ越しの見積りをしてもらったら数サービスを比べてしてみるのが理想的です。

  引っ越しの見積についてですがひっこしをする時には引っ越の見積をしてもらってからひっこし会社を検討するのがよりよいと考えます。なぜひっこしの見積りが求められているのかというと引っ越しの見積りをすることでどの引越し運送サービスが激安か、サービスはどうなっているのか比べみることができます。ひっこしの見積は、当然引越し業者実働します。引越しの見積りには早めにひっこしの見積の約束しておいて、約束しておいた予定日に引越運送業者の人に自宅に訪問してもらいます。ひっこしの見積の手法はどの引越業者もやっぱり同等なのですが、まずは、どれくらいの本棚等の数量はどれくらいか、大きな荷物もどれくらいあるのか共有できます。そして引っ越し先への距離や引っ越先のすまいの状況なども引っ越の見積りの費用に関連すると思います。

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: