Turkish hypocrisy

“Awful scenes around Gaza but the people on the Turkish ships sailing to Gaza should thank the Lord they weren’t on an Israeli boat trying to break Turkish law. They would have been massacred. If you doubt me, ask the Kurds or the Armenians; the genocide of the latter (pictured above), of course, still denied by the Turks. Oh, and the Turks built a moqsue over the most important church in Eastern Orthodoxy and refuse to do anything about it. And closed down a Catholic seminary only a few years ago and will not reopen it. And invade foreign countries, also recently, and slaughter tens of thousands. I’m all for condemning Israel when it’s appropriate but I hate double standards. The Israelis gave the activists exactly what they wanted. Sad all round.”

“Organisation vs. Regering – Lad vær med at bruge Israels angreb på det tyrkiske nødhjælpsskib (hjælpeorganisation Insani Yardim Vakfi), som et symbol på Tyrkiets heltemodige indsats! Siden 1996 har Tyrkiet og Israel haft et tæt militært samarbejde, hvor israelerne har ret til at anvende tyrkisk luftrum til øvelses…flyvninger til gengæld for teknologisk bistand og salg af våbensystemer til Tyrkiet.” “…Israel og Tyrkiet begge er med i NATO. Men deres samarbejde skyldes millitære interesse landene imellem og har ikke noget at gøre med et overordnet NATO. Tyrkiet fik avanceret militærteknologi, som USA ikke ville levere som følge af af en græsk lobbys indflydelse i den amerikanske kongres (dengang havde Grækenland pg Tyrkiet et spændt forhold.” (fra FB)

Reklamer

18 kommentarer to “Turkish hypocrisy”

 1. semit Says:

  Der er en masse om Tyrkiets dobbeltrolle:

  Tyrkiet har reelt lavet selvmål, da Tyrkiets afvisning af Israel, til gengæld har styrket israelske/kurdiske relationer og øget samarbejdet mellem Israel og Grækkenland, Tjkekket, Bulgarien og derved er det Israel , der er kommet tættere på EU og ikke Tyrkiet, og der er flere og flere blogge, der tager mere og mere afstand fra Tyrkiets rolle på Cypern. Det er alt sammen til fordel for kurderne og Irak som helhed.

  Kurderne har vist aldrig haft muligheden for eget land, mens palæstinenserne og jøderne FIK deres eget land i 1948, men palæstinenserne afviste deres FN-del, men inviterede arabiske hære for at angribe israel, og palæstinenserne lavede heller ikke en stat i 50erne og 60erne mens vestbredden og østjerusalem ikke var israelsk. Denne chance har kurderne vist aldrig haft. Er det rigtigt?

  Det, der er afsporet, er at den kurdiske konflikt er langt større end den palæstinensiske målt i antal år, landområder og befolkning og måske også i antal dræbte, mens det er palæstinenserne, der løber med al opmærksomheden, også i folhold til Congo, Sri Lanka, Iran og human rights i Iran, Kina og Yemen.

  Der har heldigvis været noget fokus på Sydirak og Basra, men det er vist mange år siden. Det burde nok følges op.

 2. ferhat Says:

  AHEEE AHEEE hun snakker tomt igen fortabt

 3. semit Says:

  http://elderofziyon.blogspot.com/2010/08/media-ignores-turkeys-use-of-chemical.html

  Nu viser det sig, at der er brugt kemisk krigsførelse mod kurderne. Der er ganske få medier, der har fortalt det. Så der er premiere her på NBPP.

  Iraq/Hussein brugte også gas mod kurderne i Halabja. Når man i den grad er uønsket, er det mindste man kan gøre at danne et kurdisk land, hellere mindre end intet.

  Hvor var protesterne dengang?
  Idag protesterer man mod mindre, fx dræbte tyrkiske IHHaktivister, såkaldte nødhjælpsarbejdere på en flotilla, mens de 8-10 dræbte læger for nogle dage siden i Afghanistan, er der ingen, der siger noget til. De var indsat af verdenssamfundet for at hjælpe afghanere.

  Tyrkiet har lavet demoer mod Israel på grund af dræbte tyrkere, men der er ikke anti-taliban demoer mod et tilsvarende dræbte udenlandske læger i Afghanistan. Er det ikke selvmodsigende.

 4. NBPP Says:

  Semit,

  jeg kan ikk se det første link?

 5. semit Says:

  Det var underligt, for jeg kan godt. Prøver igen

  http://elderofziyon.blogspot.com/2010/08/media-ignores-turkeys-use-of-chemical.html

  De israelske medier er på det seneste noget mere kritiske overfor Tyrkiet, så de rapporterer også http://www.israelnationalnews.com/News/news.aspx/139097

 6. NBPP Says:

  nu kan jeg læse det (kunne ikke før da jeg klikkede på linket via min mobil), det er fulstændig forrykt, at medierne ikke gøre opmærksom på dette. det er ikke noget spændende ved muslimer, der undertrykker muslimer. det er ikke fordi palæstinernesernes situation er særlig speciel, det eneste der gør at det får opmærksomhed (udover at de laver eksremt meget terror) så er det at deres undertrykker/fjender er ikke-muslimer (altså jøderne..) der er ingen, der nævner deres mangel på rettigheder i fx de arabiske lande, netop fordi det er araberne/muslimer der behandler dem dårligt. så er det lige pludselig ikke interessant længere…

 7. semit Says:

  En god forklaring er fra JyllandsPosten hvorfor kurderne har så lidt interesse i forhold til palæstinenserne og det støtter faktisk din forklaring,

  http://semit.wordpress.com/2010/08/16/en-helt-s%C3%A6rlig-malestok-for-israel/ fordi jeg også har kommenteret forholdet.

  Og for det ikke skal være løgn, så har palæstinenserne fået så mange penge af verdenssamfundet, hvad kurderne ikke kan prale af, ifølge denne video

  Jeg tror ikke på at kurderne har fået samme beløb, hvor af Erbil, Kirkuk osv stadig skal udbygges og udvikles, mens Gaza-land proppes med penge.


  http://www.tomgrossmedia.com/mideastdispatches/archives/001127.html

  Hvis Kurdistan og kurderne kunne få samme opmærksomhed, så så de kurdiske landsdele sådan ud.

  JP-artiklen går videre og fortæller, at de reelle årsager til palæstinenserne får den opmærksomhed er ikke alene fordi det er jøder/muslimer men også generelt hvide/ikke-hvide, så det er dobbelt, mens kurdernes fjender har samme religion og hud og derfor synes mange, at det er uinteressant mens virkeligheden fortæller at 45000 kurdere de seneste årtider er dræbt, hvilket måske er det 10-dobbelte af palæstinensere.

 8. NBPP Says:

  Kurdernes fjender har ikke den samme “hud” hvis du tænker på tyrkerne og araberne, for tyrkerne stammer fra mongoliet og araberne er semit. Kun persere deler den samme “race” (og tideligere religion) som kurderne, begge folkeslag er ariere, eller det var deres forfædre i hvert fald.

 9. semit Says:

  Iranerne er ikke arabere, og tyrkere er heller ikke arabere, mens kurdere er semitter? Jamen så mangler kurderne deres eget land, da de har anden etnicitet, sprog og kultur. Det er det, der kendetegner et folk, ligesom Tyrkerne, perserne, jøderne og araberne. Det er måske af den grund at israelerne ser positivt på kurderne ifølge flere nyheder, der ad hoc dukker op, mens de efterhånden er mere negativt på tyrkiet, da bombastisk kritiserer Israel og sender skibe afsted til Gaza, mens deres egen befolkning har det værre. Det er i den anden verden.

 10. Jørgen Laursen Says:

  Arige ariere, der synger arier, gør mig arigere og arigere. De er nogle parier!

 11. Jørgen Laursen Says:

  Ups, “parier” = “pariaer.” Er I med – eller skal jeg udtrykke mig klar-ier?

  😛

 12. NBPP Says:

  Nej kurdere er ariere, ligesom perserne. Kurderne har deres eget sprog og kultur (og landområde!). Kurdisk er et indoeuropæisk sprog. Det er tyrkisk og arabisk ikke. Kurdisk har faktisk mange ord tilfælles med dansk 🙂

  Jørgen,

  Nice ordspil (:

 13. Jørgen Laursen Says:

  %!##!&%#!! html crap! 👿

 14. Jørgen Laursen Says:

  Hej NBPP. Jeg keeeder mig! Underhold mig. Pleeeeeeeeeeeeeease!

 15. NBPP Says:

  Vil du lave mine lektier? 🙂

 16. NBPP Says:

  Det er enormt sjovt…. NOT!

 17. Jørgen Laursen Says:

  OK, mail dem over. Jeg har en hel masse ting, som jeg burde gøre, men det er altid sjovere at lave andre menneskers ting. Hvad har du for?

 18. NBPP Says:

  har sendt den til dig over tele.post mail 😀 men du behøver virkelig ikk, vhis du ikk gider alligevel, du kan også bare lave noget af den 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: