Sagen taler til fortællingen om primitive perkere

Læs denne fantastiske artikel om mediernes roller i hele “sibel-sagen”. Den er så god, fordi den beskriver mine tanker perfekt 😉

Reklamer

2 kommentarer to “Sagen taler til fortællingen om primitive perkere”

 1. AagePK Says:

  Kristinas klumme holder ikke 1/2 meter. Her i landet har adskillige sager om kvinder, der bliver udsat for vold, stalking og trusler, og som får særdeles meget opmærksomhed, og som der bruges rigtigt mange resurser på. Alene her på Fyn har vi pt. en kvinde, der må leve adskildt fra sit barn, mens politiet jagter hendes tidligere mand, der har truet hende på livet. Dernæst har vi sagen om Heidi, der stalkes af en mand, som det nu i weekenden lykkedes at arrestere.
  Sibel har fået ekstra meget opmærksomhed, fordi både det tyrkiske og det danske politi var så sløve i optrækket, mens Sibel led på grund af manglende medicin mod sin psykiske sygdom, medens hun samtidigt blev banket til at underkaste sig en i mine øjne dybt kriminel familie.
  Er det acceptabelt?

 2. Morten - - - Says:

  Historien var en vild bortførelseshistorie, som ingen kunne forstå – af gode grunde. Derfor krævede læserne en forklaring. Selvfølgelig.

  Jeg er dybt skuffet over Kristinas udlægning. Det er hende, der er myteskaberen, om nogen.

  Det ville være blevet blæst større op, hvis det havde været en etnisk dansk kvinde, der var blevet tilbage i Tyrkiet under tilsvarende forhold. Så ville medierne ikke have været i tvivl om, hvad der foregik. Den ville have fået fuld skrue.

  Det komiske er, at så kunne man netop have lavet Kristinas “perker-historie”. Tænk, at hun overser det.

  Der blev skrevet forfærdende lidt om Sibil. Når skriverierne trods alt fyldte noghet, var det fordi udviklingen bølgede frem og tilbage gennem nogle dage. Med drastiske løgne og overgreb fra een af siderne. Det var kun usikkert fra hvilken, hviket er ret opsigtsvækkende, fordi det fortæller noget om, at der er noget helt vanvittigt galt i forhold til vores kultur.

  Er du ikke enig ?

  Forestil dig lige forløbet, hvis det havde været en dansk kvinde.

  Undskyld, NBBP, men så var det kommet op i Folketinget. Med statsgaranti!

  – – –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: